26paź10:0013:00DOMOWE DYNIOWE KOŁO KULINARNE – WSZYSTKIE GRUPY
Dynia to uniwersalne warzywo o wszechstronnym wykorzystaniu w kuchni. Z miąższu dyni przygotujemy zupę i sernik, a także np. muffiny, placki, kotlety, racuchy czy farsz do naleśników. Suszone pestki dodamy
Dynia to uniwersalne warzywo o wszechstronnym wykorzystaniu w kuchni. Z miąższu dyni przygotujemy zupę i sernik, a także np. muffiny, placki, kotlety, racuchy czy farsz do naleśników. Suszone pestki dodamy do sałatki lub ciasta, a z oleju przygotujemy pyszny dressing do sałatki. Zachęcamy Państwa do wspólnego gotowania a chętnych do przyniesienia swoich wytworów na Dyniowy Dzień specjalny. Liczymy na dyniowy kulinarny zawrót głowy :).
(środa) 10:00 - 13:00(GMT+00:00)
NIEPUBLICZNE DWUJĘZYCZNE PRZEDSZKOLE MAŁY PODRÓŻNIK
Balonowa 12